Susu pilihan ibu mengandung

Sekarang sy 1st trimester.. susu apa yang sesuai kita minum setiap hari yee….kalau boleh kandungan gula rendah..nak support calcium dalam badan.

55 Balas

Saya tak boleh minum susu sampai la sekarang. Untuk support calcium dalam badan, saya makan calcium dari KK. 2 biji pagi 2 biji malam

saya minum susu everyday.. mula ii pregnant tu minum anmum, mmng auto cirit birit tau.. bila minum everyday alhamdulillah okay..

doc suggest susu yg takdak perisa apa2 kalau blh elakkan susu mcm enfamama apa semua tu

Saya pregnant dulu gdm juga. Saya minum anmum materna perisa asli yg takde gula tambahan. Sis boleh cuba ya.

sy minum susu anmum...prnah brslin no3 ank 4kg tnpe jhitan...ni nk msuk ank no 5 mnum jugak🤭🤭

tringin gak nk mnum susu ibu mngndung.tp ada baca stu artikel,smpai kena pnyakit GDM.rsau sgt.huhu

fresh milk..atau susu yg ok dengan tekak..go for sample dulu...mcam enfamama...anmum dll

skrg ni sy mnum susu Dutch lady jee..blum buat buku pink lg .. xsmpaii 2bln lg prngnat

sy minum fullcream tepung je kandungan dia susu je

Minum lazz kurma! Susu tu jer yg saya blh terima. Susu lain nak muntah😂