Susu pilihan ibu mengandung

Sekarang sy 1st trimester.. susu apa yang sesuai kita minum setiap hari yee….kalau boleh kandungan gula rendah..nak support calcium dalam badan.

55 Balas

minum susu segar je siss sbb lagi safe and terjamin dari susu formula yg org jual kat socmed tu apa semua! beli yg HL tuu buat stock n simpan dlm peti

klu berat ok xlebih bleh je ambik fullcream. klu masalh berat naik bnyk ambik susu low fat je. yg jenama mcm anmum n seangkatan dgnnya tu tinggi gula.

mcm saya lak pakai brand farmfresh dgn Fernleaf jer. alhamdulillah serasi xde masalah apapon boleh telan tiap hari

Sy tak boleh minum susu mengandung. Rasa nak muntah. Jadi sy minum je farm fresh choc. Dr pon kata okay. Alhamdulillah xde masalah kesihatan lain.

susu fullcream. saya minum susu fc hari2 baby keluar besar 😂 tips dari kawan saya minum susu fc baby keluar 4kg.

6d ago

Hehe faham. Saya buat masa pregnant je. Lepas bersalin tak buat dah. Tak ingat dan tak rajin😅

saya minum dutch lady yang kotak kecik untuk kids tu 😅 letak dalam peti banyak² lepas tu amek minum.. susu anmum saya tak sesuai akan cirit.

saya minum susu jenama everyday je sis.. Alhamdulillah dr 1st trimester smpai 2nd trimester tak sangkut gdm walaupun berat saya naik banyak

Saya minum susu kambing. Mmg tak rasa apa susu tu. 😂 tapi okay lah boleh naikkan hb sesikit. And saya tak ada gdm.

sy pun trim1 dan sy first mom, sy minum susu Anmum, ipar suggest kan. sy pun tak tau susu apa yg bagus dan sesuai. main bedal ja hahahah

Sy minum susu HL dari 5 weeks pregnant 2 gelas sehari.. Doc mmg sarankan minum HL.. Tp kadang2 rasa mual bila minum 🥴