perbezaan antara 1st and 2nd preggy

Sekarang saya preggy 7 week 5 day..Banyak sgt perbezaan utk yg 2nd preggy nie..dah lah rasa malas2 dan penat..tak nak mkan nasi..asyik2 nak makan buah anggur..tak nak hidu bau hanyir ikan dan boleh makan2 apa2 saja asalkan bukan NASI..Ada tak mommies2 mcm saya?

1 Balas

Samalah, sis. Mengidam anak pertama x sama mengidam anak kedua. Orang ckp, salunya mengidam berbeza keadaan ni ada kemungkinan berbeza jantina. Take care, sis.