SAKIT YANG TERAMAT SANGAT

Hi sekarang saya preggy 5 months ++ ? nak tanya sekarang ni perut saya tengah sakit pada bahagian kiri , berjalan pon rasa sakit ? ke sebab baby aktif bergerak atau ada faktor² lain ?

1 Balas

sy pregnant 17weeks , smlm sy br jd mcm tu , sepanjang hari sakit dkt perut bahagian kiri bawah , hr ny da okayy alhamdulillah , kalau sy maybe hr sebelum tu ad angkat brg berat , maklumlah , kerja dkt company yg txde humanity😶

5y ago

Tu lah , sy pon fikir benda sama , memasak , mengemas rumah , cuci kipas siling , memang tak rehat langsung , sebab tu kot jadi sakit , mil sy kata baby aktif bergerak ☺️ nasib baik sekejap je , bangun pagi esok tu terus okay