genap 24 minggu

memang perut sakit sangat ka time genap 6 months ni ? nak bergerak susah sangat perut sangat2 sakit

5 Balas

sama dgn sy masuk 24 weeks , perut rse tegang . kerap kencing . time tido mlm kaki kerap cram . posisi tdo kdg2 tk slesa , ke kiri ke knan . tulang rusuk rse tk slesa . rahim nk mmbesar kn .. baby nk mmbsr mmg rse mcm tu .

Faham perasaan tu, bangun slow slow jalan slow slow ya. Ligament pain, baby makin membesar perut pun makin membesar tu yg sakit.

same lah gn sy baring pun Rasa tegang n mengeras je...tp yg pelik perut X nampk mcm 24minggu😒

Sama sy pn. Skang da 25w da kurang sikit banding hritu.. sy assume perut nak membesar kot.

same lah saya...sakit die xboleh buat ape..kalau pergi kk pun dia bagi panadol