38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

sayaaa belum ada tanda melahirkan padahal dah dekat due date

sama saya dah 38mggu4hari belum ada tanda lagi..due 5/1/2022

Sya 38 weeks..due 26 ni..blom ad tnda2 lgi..cuma bby kerap mengeras

2y ago

Saya 38 week 5 day , tapi msih belom ada apa2 tanda , due date 24/4

sy pon tak tanda lagi.. cume sakit² contractions halus je.

sye.. sye dh ada mcm sakit sakit tp tk nk keluar lg🤣🤔

Saya dah 38w 3d due 14/4 blm ada tanda2 tapi celar2 paha dah sakit

3y ago

lain2 klinik , lain2 cara kiraan due n weeks kan . sy pon 38w 1d. due 20/4

Saya pun harini dh masuk 38week belum ada tanda2 lagi 🥲

sya dah 38mnggu 4 hari.. tp masih blm ada tanda2 lg ☹️

sy 38w3 hari..belum ada tanda..cuma kerap mengeras ja 😄

Sy pom dh 38 lbih tp xde lg tnde ii.. risau jugak kdng ii