38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Balas

Sy da trun tnda tpi belom skit2.. Bukaan doc ckp bru 2 cm.. Dye suruh sy balik dlu kalau da skit bru dtg

saya 38week 2day .. ada rasa sakit kt pinggang dan ari2 tapi takde tanda lain ... sakit pun sekejap2 ...

saya...hrini dh 38w..baby berpusing2 perut dh mengeras smpai senak2 kt ari2. tanda2 lom klua lagi...emmm

Saya belum ad tanda lgi🥲 kadang cuma rasa sakit perut tpi confius tu nak beranak ke nak membuang🤣

Saya 38week 3h , tak ada tanda2 lagi cuma sakit dekat bahagian paru paru.. rasa cucuk2 and cepat mengah

saya salah sorg heheheh ikot due 4hb 11..sy ada gdm diet control..tp nurse dah bg surat 3 hb kena masuk wad dh

3y ago

saya 39week 2day.. belum ada tanda2 lg, cuma sakit di bahagian pelvis..keluar lendir jernih..perut kerap mengeras... tp tanda air ketuban apa xda, btw baby first... xtau mcm mana sakit nk bersalin tu..

saya dh 39 weeks 4 days.. belum turun tanda.. bby frst.. ada tips tk utk cepatkan bukaan.. sya tknk overdue..

4y ago

Skrg sis dh bersalin ke belum? Sy harini baru masuk 39w4d tp belum ada tanda2 :(

Sy genap 38 weeks harini, due 15/2.. Tp pgi td dah ada tnda keluar lendir cmpur darah & Brixton Hicks

sy pun 38minggu juga tk dok tanda2 lgi juga .. semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu2 semua Aamiin

sya 38week 4day dh pndrhan prgi hsptl 3 hari lpas tpi buka 1cm shja takda skit apa2 cuma keluar drah