Help!

Sekarang saya dah 18weeks, rasa nyeri perut sebelah kanan hingga ke tulang belakang. Normal ka, ibu ibu pernah alami jugak tak? Ka kena pi jumpa doktor?

5 Balas

Sebelum akk rasa gtu akk dh pernah buat detail scan kandungan 20w..so rasa yakin x de masalah lah dgn peranakan..akk just isi minyak panas di tp perut n belakang..br rasa lega.. Klu sis tkt sis g jumpa doc dl...

kalau rasa mudarat sangat better cepat cepat pergi jumpa doktor. jangan berlengah lengah. sebab risau nyawa kat dalam perut tuu . hope sis dengan baby sihat sihat selalu ye 😄.

sllunya klu mcm tu kncing kotor.. atau xlawas kncing .. seeloknya tnya doc

better jumpa doktor... x pernah dengar keadaan sis Ni perkara normal

Kalau rase tak selesa pegi je hospital