Perut kecil

Sekarang pregnant 13minggu, tp perut tak nampak langsung. Normal ke? Risau sebab pernah gugur dulu

14 Balas

iya sis.sya pun pernah jgk tertanya2knpa perut ku kecil indk pandai membasar.rupa2nya mhu dekat 22minggu baru aku rasa perut ku mcm bola😃

normal, semua orang tak sama. saya pun gugur sekali sebelum mengandung, perut 20 minggu baru boleh rasa dah ada bump sikit je heheheh

Sy 18w .. xnmpak sngat baby bump .. kdg org xtahu pon tgh pregnant 😁 g scan alhamdulillah baby semua okay

sy ni pulak baru 2bln tp perut dh mcm 5 6bln...Ssh nak sorok perut ni wpun dh pakai bju bsr tudung labuh.

Sama 14 minggu nak ke 15 pun perut kecik je. Kalau lepas makan je nampak tu pun nampak buncit😅

Normal ja saya rasa.. Saya dlu masuk 7 bulan baru nmpk perut.. Saya pun pernah 2kali keguguran

normal sis. sy 22w br nmpk pakej dgn nmpak berombak sekali sebab baby dh kuat menendang 😂

18 week tapi tak nampak baby bump lagi. nampak macam buncit je. 😁 yang penting baby sihat

sy pregy 32w tp semua org kata perut kecik....risau juga...anak ke 3

Sama.. sampai bersalin org x thu sbb x nampak langsung perut..