Jatuh Peranakkan

Sekarang ni kerap rasa sakit bhgian perut. Bila check upt still neg(-). Rasa ngilu2 kat area rahim n pelvic. Tadi panggil tukang urut indon mai urut. Rupanya baru tau kena "Jatuh Peranakkan". Ya allah..luruh jantung rasanya. Katanya xleh minum nescafe & milo. Makan timing jngn skip..nnt sakit dia mcm gastrik. Gais, ade tak tips atau nasihat tuk masalah kita ni?

2 Balas

sure ke jatuh peranakan.. better check dgn doct jgk double comfirm.. sbb bkn sy nk fitnah atau ckp buruk tukang urut yg sis pilih .. sbb sy pernah baca .. org tu kes seakan akan sama mcm sis bidan tu kata rahim dia sumbat la apa la semua sbb tu x pregnant 🤷‍♀️🤦‍♀️.. and dia buat double comfirm pergi klinik doct check and scan rahim dia elok je xde apa malah bersih sy baca dkt page #doctorimeldabalchin

better cek doktor