bentuk fizikal selepas bersalin..

sekarang ni i more sensitive bile kwn2 komen psl bentuk badan i. mood out terus. yg menegur tuh pon jnis suara lantang. terguris kdg2. balik rumah lepas mandi, i akan perhatikan setiap inci badan & rasa sgt down. tp bile suami perasan, dia bg semangat and say, hey atleast gemok2 u, u ada anak & dh bersuami. yg komplen tuh still mbujang.. tq husband.

2 Balas

Kita sama...

Lntak je yg komen tu..Yg ontg sht n ade anak suami yg ok..Sis nty bila ade anak besar2 boleh je ok blik..