Bile u all start pakai bengkung and berurut? (For czer mother)

Bole x mommies yg bersalin czer share bile u all start pakai bengkung and berurut? Thank u in advance

1 Balas

Berurut start hari ke tiga.. Bengkung only after 6 month sebab kesan tu masih sakit lagi. Really. Jangan pakai bengkung dulu sebab takut jahitan czer jadi buruk. Saya pun menyesal sebab 3 bulan after czer dah ikut training penyelamatan dalam air which cause my czer macam jadi keloid. So, take care ya. Czer kena jaga bertahun... Tak macam normal. My first baby normal, emergency czer 2nd baby.. So experience lain2..