assalamualaikum korang kalau app da tulis 4 week.hamil adakah betul kita hamil last period saya 25/

sekarang masi belum period lgi

3 Balas

apps ni taktau apa jadi dalam badan kita sis. cek upt baru tahu hamil ke tak. dah missed period ke? kalau dah, patut boleh cek dah. kalau -ve, tapi period tak dtg juga lagi, cek lagi lepas seminggu ke. kdg ambil masa untuk upt tu detect

kna check upt sis. sbb app ni kita yg setkan. dia tk connect dngn bdan kita pon. upt positif bru ikot app

kene upt gak. upt positif baru ikut app.