Sakit/sesak dada

Sekarang dh 25minggu..dua tiga hari ni rasa sesak dada smpai susah nk bernafas..rasa sakit smpai xtahan..org ckp normal sbb baby mmbesar..tp kalau dh sakit sgt pegi hospital bole je kn minta ubat nak kurangkan sakit..

2 Balas

Pergi check hos xd msala sis tok kepastian . Tpi klau beli beli ubt thn sakit tu yg xdigalakn sbb xsemua jenis ubt sesuai tok mommy preggy . Jdi sis check lah di hospital . Nt doc akn bg ubt yg sesuai .

Pegi hosp untuk refer . Sy 34weeks sesak nafas sakit dada .duduk baring smua xkena smpi muntah bkali2. G hosp drg drip air sbb bdn dh dehydrate. N drg cek jantung sbb sesak nfs .