sakit dada dan sesak nafas

nak tanya, normal ke kalau dh 35w selalu sangat sesak nafas dan sakit di bahagian dada sebelah kiri...dah tinggi kan bantal,bernafas slow² pon sakit jugak...nak kata penat ke apa xde pon,normal ke ek?

2 Balas

normal sis . Try Tarik Nafas Ikot Hidung Hembus Slow² Ikot Mulut .. Saya Pn Mcm Tu Jgk Smpai Skrng 39Week sakit Kt Dada .. Nnty Klau Sis check up Try Tnya Nurse Or Dokter Ok 😊

4y ago

tq sis for the answer,,,hehehe aah nurse kata normal,now dh xcheckup kita,checkup bby pulak,cz dh bersalin dh tuhari 8/11/20 😊

Normal tu mommy. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms