Assalamualaikum Siapa Tau Cara Lain Tuk Percepatkan Bukaan Laluan

Sekarang dah masuk wad doc kata kena bsalin awl sebelum tarikh due pada 10/2/2020, sbb tba2 bacaan darah tinggi pulak.. Doc cek laluan baru 2 cm, lps tu doc da bg induce balloon plk.. Tnda sakit xda teruk lg, tp perut kerap mengeras dan ada tanda drh + lendir... Sesiapa ada pglmn mohon share.. Doakn sy mummy2 semua ??...

2 Balas

Smoga dipermudhkn sis.. Byk kan bgerak seperti bjalan.. Baring mgiring ke kiri n byk kn mnum air suam... Dan bdoa la sis smoga senang bsalin... Amin

5y ago

Yrka... Congrts sis dan selmt bpntng... Jaga diri jaga bby baik2😊😍