Cirit Birit

Sekarang baby dah 3w. Dari awal memang campur fm. Sebab susu tak banyak. 18.11 tu bagi Karihome, najis macam keras. Lepas tu tukar ke isomil 25.11, seminggu tu ok. Lepas tu dia asyik minta n cirit. Semalam 5.12 tukar frisolac comfort. Masih cirit cuma najis dia dah pekat. Tapi asal minum je cirit, muntah dah ok. Normal ke jadi begini? Ni ada ke dua selepas TTC 10 tahun

1 Balas

tak normal. usus tak boleh trima susu tu. ibu kena try n error susu lain pula

5y ago

Itulah. Esok nak bawa pergi ke klinik. Baby aktif seperti biasa cuma kesian tengok baby asyik cirit je tiap kali lepas minum susu. 😢