baby 7bulan cirit birit 3hari dah

sy tak tau punca apa anak saya jadi cirit birit.. menu mcm biasa saya bagi sblum ni okay je smpai kan sy tukar menu makan dia lun tetap sama masih jgk cirit birit.. kalau susu pun sy dah tukar sebab apa ye anak saya cirit birit? baby tak demam pun mula2 je panas lps tu dh okay skrg tnggl cirit birit je#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

3 Balas

beli gambir sirih ja, tumbuk sikit, campur air putih, Sapu bahagian dubur baby atau kanak-kanak. 1/2 ja, beli di shoppe ada, taip ja, gambir sirih Sarawak atau gambir sirih Indonesia. baby sya 3 buln, 2 kali sapu, terus ok. mula2 cirit-birit 4/5 kli sehari. sya sapu gambir sirih ja .

3mo ago

kalau kat kedai2 ada jual tak? sbb risau ada cirit birit shari 4kali

sis tukar kpd susu ape n sis bg menu apa ye

3mo ago

kat kedau runcit ada jual ye? nak cuba la

Dah bawa pergi klinik?

3mo ago

yg mana satu ye puan?