kebas2

Sekarag saya 23w kerap rasa kebas tgn ... Tmbh2 waktu mlam... Rasa kebas smpai rasa x ada jari ... Hahaha ... Hilang kebas rsa lenguh2 plak... Smpai x boleh tidor setiap malm jadi ... Ada x ibu2 pnah rasa macam tu?? Apa tindakan ibu2 yer ... Saya dh jumpa doktor ... N doktor kata mungkin sebab pembawakan .... X boleh nk mkan ubat sebarangan ... Tp ada x cara lain .... Boleh kongsi x ..... ???❤️

2 Balas

Normal.. Saya pergi urut.. Sbb kebas2 lenguh.. Skrg da 3trimester dah ok.. Kejap je tu