kebas2

Sekarag saya 23w kerap rasa kebas tgn ... Tmbh2 waktu mlam... Rasa kebas smpai rasa x ada jari ... Hahaha ... Hilang kebas rsa lenguh2 plak... Smpai x boleh tidor setiap malm jadi ... Ada x ibu2 pnah rasa macam tu?? Apa tindakan ibu2 yer ... Saya dh jumpa doktor ... N doktor kata mungkin sebab pembawakan .... X boleh nk mkan ubat sebarangan ... Tp ada x cara lain .... Boleh kongsi x ..... ???❤️

2 Balas

Sama sya pun Dari UK 30weeks, dah tanya dokter. Tapi dokter cakap normal.. Dia suruh naikan tangan ke atas macam tu

Normal.. Saya pergi urut.. Sbb kebas2 lenguh.. Skrg da 3trimester dah ok.. Kejap je tu