Normal ka keluar keputihan bersama secalit darah? Bukan fresh blood.

Sekali saja keluar dalam sehari. Tu dikira spotting juga ke? Ada yang pernah mengalami begini?

1 Balas

Sis dah minggu keberapa? Kalau masa first trimester sometimes normal, sometimes tak kalau spotting tu berpanjangan. Saya dulu ada spotting untuk 3hari then stop baby masih okay. Kalau lama sangat better terus ke klinik or hospital untuk scan ya

2y ago

minggu ke 7 dah sis..