Saya baru 6 minggu, normal tak ada cairan macam darah sikit saja keluar sekali dengan keputihan

2 Balas

Kalau fresh blood warna merah bahaya sis. Tkot risiko miscarrige. Sis monitor warna discharge setiap hari ye. Pastu kalau ada fresh blood boleh ke klinik. Kalau spotting dark brown or pink2 sikit normal

blh tau, sekali shaja or kerap berhari2…? klu once,it's ok.. tp klu berlarutan Sila dptkn nasihat dokter