Baby keluar ikut date yang kita nak? Boleh ke?

Hi, sekadar bertanya. Saya due 30/6, masa ni saya 36 week 5 hari. Boleh ke kita rangsang baby untuk keluar 37 week?

7 Balas

saya melahirkn 36weeks normal dan baby alhamdulillah sihat ja berat 3.3kg. sebab banyakkan berjalan siang hari, dan kerap bersama suami, memang pakar pun kata awal keluar

12mo ago

saya start 34 weeks. memang akn start rasa sakit belakang, sakit segala benda seminggu sebelum beranak tu. 🤣akan rasa mcm tu juga tpi jgn paksa kalau sakit dan tak larat.