Keluar mcm spotting

hi mommy 👋 boleh bantu saya ? first mom 🥹 baru 35 week 6 days, dah nak masuk 3 hari keluar spotting mcm ni. adakah tanda tanda nak bersalin ? 🥹 kalau ikut due 30/6 🥹 . Perut tak mengeras pun, baby 👶 pun saya rse setakat ni pergerakan okay, cuma lately ni pinggang je terlalu sakit 🥲🥹 mohon pencerahan & bantuan korang. #bantujawab #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstpreganancy

Keluar mcm spotting
1 Balas

Doktor dah pesan apa2 pendarahan masa pregnant ni tak normal. Sila pergi hospital.