pengurusan uri

sekadar bertanya , kalau lepas bersalin sendiri cuci uri adakah boleh yaa ?

5 Balas

iya sis, boleh..selalunya selepas kita bersalin, nurse akan bagi uri tu pada suami kita untuk uruskan..nak memudahkan suami kita mencuci uri serta tanam, sis beli la set cuci uri di shopee..situ dah siap semua barang² untuk cuci serta bekas untuk tanam uri.

ya sis,nnti dorg akn bgi dkt kta.Husband sis blh ambil dan bwa balik uri tu.

Ya boleh je. Bagitahu nak uruskan sendiri

Boleh. Selalunya nurse bg uri pd suami.

ya