naz..?

Salam..ibu2 maaf sekadar bertanya..tadi saya pi chek up n scan dokter bgtaw yg uri saya di bawah..ada x ibu2 yg jadi mcm saya n tips2 untuk naikkn uri..risau gk saya??

1 Balas

Sis peknen dh bpe mggu ea?? Ada org kata kne sujud lm2 klu nak bby pusing... Dan ada kata kena rajin borak ngn bby mntk dia pusing.. mcm sy..sy dh try smua tips yg pnh sy bc..tp xjuge dpt pusing bby pd normal laluan spttnye..sbb uri di bwh..sy pp type 3 ms tu(plasenta previa type 3).. pd mggu ke 34 doc bg date tuk bersalin ... Bersalin emergncy czer walaupn xde pape bleeding or bby mngeras.. sbb bby breech dlm ms yg sm.. maka pd hari operation..sblm operation doc akn buat ecv aka pusing kn bby ke tmpt septtnye bby perlu ada..dan kmdian br lakukn operation... Sblm ecv doc akn bg kita bius dahulu sblm buat ecv... Hurm...pape pn sis jg dri bebaik tw.. jgn lasak2.. jgn byk bergerak n berjln tkut bleeding... N kne rest byk2 dan jgn stress.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Amiin..mudah mudahan..😊