Lupa check up baby

Sekadar berkongsi, sy skrg ank dh 2 bulan lebih, last check baby waktu hari ke 14 nurse dtg rumah, last nurse dtg rumah tu kata tunggu nurse call waktu sebulan tpi xde call2 n sy pulak jenis pelupa, bila dh ingat pasal check up, nk call, fon pulak duk jauh jdi selalu lupa nk call klinik utk set up appointment check up baby masa umur sebulan, smpai la dh 2 bulan lebih, alang2 suami pun dia cuti, boleh tolong² kat rumah, terus sy call klinik bila teringat.. pada masa tu, sy rasa amat cuai dan down dgn sikap pelupa sy ni🥲baby dh nk masuk 3 bulan baru nk cek up😭

3 Balas

guna phone n set reminder byk2 siap2. sy pun sllu lupa so sy set reminder buat alarm dlm fon