Jus delima bila bole start minum?

Sejk belum hamil sy mmg amalkn pati delima sesudu stiap pagi & malam. Lancar buang air. Week 7 msa buka buku pink pun nurse kata hb ok 13.3. Tpi ada org ckp bulan hamil pati delima ambil lepas 4 bulan je. Skg sy stop kejp tpi. Awk smu minum pati delima masa bila?

2 Balas

Tak ada masalah nak amalkan pati delima awal2 hamil. Sebab HB kita pon akan cantik je bacaan kalau dah amalkan dari awal.

Pati delima brand apa je elok ea?? Setakat ni sya dok amal mamarian jaa. Tp tulaa hb tk tinggi mana pon 😣