Bila boleh minum jus patio delima?

Hi mommies... Bila boleh start minum jus pati delima ya? Saya GDM on metformin. Boleh minum ka pati delima? Brand apa yg ok ya? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

pati delima jenama gulsan. ambil yang pati, jangan ambil jenis jus. sb jus ada tambah gula

Bg sy pati delima ni manis, rasa mcm x sesuai lg2 yg ada gdm. Better mkn buah delima sahaja.

2y ago

owh ok... thank you

gulsan .. beli kt kedai jual kurma2 .. jenama gulsan die masam .. sedap ..

2y ago

oh maaf.. kak sedara sy ckp rs nya tak blh .. better beli buah delima ..