asyik mimpi hantu

Sejak2 pregnant ni, bole kata tiap malam mimpi bukan2 and ntah pape ? padahal tido da cuci kaki, baca doa ape sume.. Yg sye slalu mimpi ade hantu nak cekik kita, mimpi kene kejar ngan lembaga hitam. Smpai satu tahap sye jadi takut pula bila tersedar. Ade yg mcm sye tak eh? ?

1 Balas

semua ibu mengandong akan ada mimpi ngeri .. itu biasa tu .. bgun trus bawak berzikir .. tenangkan diri dan terus buang dlm fikiran bnda yg dimimpi tdi .. pegang perut , sebut kata2 yg positif .. in shaa Allah akan tenang nanti 😊

4y ago

wc dear❤😊