mimpi buruk

Ade x momy yg kt sini tgh prgnent tp sllu mimpi buruk2.. Sye egt sye je mimpi mcm tu tp kwan sye yg sdg mgndung pon mgdu hal yang sme.. Sblom tdo dh bce doa sume tp stay mimpi yg xelok..

14 Balas

saya dulu pregnant pun selalu mimpi bukan2 sampai lah dh melahirkan dah habis pantang pun sama je mimpi buruk.. jgn risau tu semua mainan syaitan dia tahu kite tgh lemah.. sis jgn layan kan sgt.. biar je mimpi tu bangun buat je mcm biasa... bila kite x pikir sgt dia akan hilang dgn sendiri.. lagi satu tips bergurau dgn suami ke sape2 ke sebelum tidur xpun tgok benda2 kelakar.. mesti tidur kita jadi lebih lena.. bila kita tido risaukan mimpi buruk lagi benda tu suka nk masuk dlm mimpi kita

awal kehamilan 2kali mimpi tpi dlm 2mimpi tu yg 1kenyataan klinik sma sorg je dr pmpn yg lain2 lelki allahu akbar yg mimpi kedua anak ikut dgn org tua2 lelaki dn pmpn memakai baju putih anak pun pkai baju putih kedua org tua itu minta izin nk bawah anak sy merka kluar dari pintu dapur ya allah jauhkanlah mimpi bruk itu semoga anak sihat lahir dgn selamat 🤲🤲

Saya setakat ni bru sekali mimpi buruk. Tapi ada 2 kali mimpi dah bersalin. Bersalin pun mudah sgt dlm mimpi tu. Harap2 la jadi kenyataan. Sebab dua kali bersalin sebelum ni memang agak mencabar juga.

sama la 😑since pregnant rajin pulak dtg mimpi buruk. seminggu boleh kata 2 3 mimpi haiwan bisa . mimpi ular mcm2 jenis & warna. mimpi buaya. 😢

penah ms preggy dlu..tp anggp mcm ia hanya mainan tido sbbnya kekdg kita ms preggy ni byk sgt berpk..hngga trbawa2 ke dlm mmpi #TAPSupermoms

Mimpi buruk yg mcm mne tu? Kalau mimpi rumah berasap atau mimpi ade org dtg ambik ank.. Sila pergi berjumpa ustaz. Tu tanda² mimpi x elok.

sya msa pertama kali megandung mcm too jgk..mmpi pelik2..smpai gugur..lepas gugur p megurut...org too ckp ada benda xelok ikot sya..

Sy pun tngh pregnant, slalu mimpi buruk, bngn2 je badmood, hmm sis jgn ambl kesah sngt mimpi tu, mainan tidur je, mngkin sbb trlmpau penat

5y ago

Think positive je sis

Sama Sy Pn Kerap Kali Jugk Tpi Suami Ckp Klau Mimpi² Buruk Lagi Bngn Prgii Amek Wuduk Solat Biasa Lah Mimpi Buruk Tu Kn Mainan Syaitan

baru semalam sy mimpi ular tedung selar patuk sy bnyak kali . tersedar terus istighfar.