PERIOD ATAU PREGNANT

Sejak semalam dan hari ini saya mengalami muntah clear liquid secara automatik lepas bangun tidur pada waktu pagi. Kemudian okay je sampai malam. Cuma rasa letih yg berlebihan. Tetapi hari ini tetiba ada spotting light brown mcm line dalam panty. Adakah ini tanda biasa semasa nak period atau hamil? About circulation period, mine memang tak teratur so susah nak guess bila next cycle.

9 Balas

Hmm tak tau nak jwb pe sis. Check upt je lah. Kwn saya pun mcm ni gak. Check upt result negative. Lps tu positive. Ingat pregnant. Tapi rupanya cyst dia dari previous pregnancy telah besar. Lastly kena surgery utk buang cyst tu dari rahim dia. Apa apa pun sis dpd peningkan kepala. Baik check upt. Kalau rasa tak sedap hati pi lah jumpa doc and scan for better clarification

Sis, amik upt check. Kdng kdng mungkin hamil atau memang period. Mungkin sis terlalu stress ke pe. Blh mengudang muntah sblm nak period. Lagi 1 sis sedang cuba hamil ke, if yes, sis blh amik upt sbg strong result. If not, u and ur hubby tau bila bersama. Mungkin ni kesan period kot.

upt saja dpt membantu jwpn kepada soalan sis...Kami xboleh nak teka simptom ape..kdg² simptom pregnant and period lebih kurang xboleh nak agak...🥰

Upt je jawapan sekarang .. Kita pun tak dapat teka2 benda tak nampak nie..

Buat test upt je sis. Kalau tak pergi klinik yg boleh buat scan.

sis try upt. biasanya selain doc, upt je yg ada jawapan

check upt dear. jawapan hanya ada pada upt.

buat UPT. baru tahu pregnant ke period

try upt