Period kembali x teratur

Salam.. period sy mmg x teratur sejak dulu tapi lps miscarriage tahun lepas, period jadi teratur. Tapi sejak 3 atau 4 bulan kebelakangan ni tiba2 jadi xteratur semula. Kdg2 cycle sampai 70 hari tapi bila test UPT always negative ?. Susah nak cari waktu subur. Anyone yg ada masalah mcm ni x? Kot ada tips?

1 Balas

Search tentang opk dan bbt sis. Untuk period x teratur memang susah nak tau bila waktu subur kan. Kalau berat bertambah, try kurangkan.

5y ago

Oo okay2 tq ye.. sy kena beli thermometer la lepasni hehe..