Angin Badan

Sejak sejak terjebak dalam dunia keibuan ni, kemain lagi angin dalam badan ni berleluasa. Pantang teguk teh, kopi sikit konfem angin bermaharaja lela. Aritu ade tengok live eira aziera dia kata siapa yg berangin² ni jgn le pepandai makan halia. Karang masuk spital. Kome cara mengilangkan angin angin ni mcm mana? Try komen sepatah dua kata.

2 Balas

cl sye kte mkn bawang putih bakar.

1y ago

satu bunga tu. mkn dgn nasi. jgn kopek kulit. nak makan baru kopek kulit dia.