Teh halia

Hi mommies... Trimester pertama ni bole minum teh halia tak.... Perut kembung berangin.... Sllu burp and buang angin... Rsa cramp perut juga. Selagi x klr angin slgi tu rsa sakit perut tp kalau dah klr angin time tu lega skit. Trutama wktu mlm... Selalu terjaga gara2 sakit perut ni.

1 Balas

Sy minum je 1st tri untuk buang angin. Cuma jgn guna banyak sangat halia.. besar 1 ruas jari kelingking should be okay.

4y ago

Trima ksh responnya