Nescafe,ada apa dgn caffeine?

Sejak sebelum nikah,memang suka kopi atau nes..tp sekarang dh preg 23 week,lama sangat tahan nk minum nes..klau nk minum secawan Dua tu xada masalah kn..kenapa ye dok larang minum nes?kenapa dengan caffeine?

3 Balas

caffeine boleh menyebabkan keguguran and lahir pramatang, jika ambil lebih awak boleh google kesanya and nurse kk selalu nasihat elakkan caffeine. Tapi ape apepon terpulang badan masing2kan hehe.

1y ago

Sebabtu nak jadi parents ni kene ade ilmu jugak :)