Kopi O Panas @ 9w

Mommies. Pagi tadi teringin sgt2 nk kinum kopi o panas sbb terbau fil bancuh kopi fav dia... Then sy pun buat secawan - besar dan minum. Tp kejap td baca minuman caffeine xelok utk baby?? ? Dh terminum secawan besar takpe ke?

1 Balas

Huhu kalau dah terminum nk buat cmna. Cuma lepas ni kalau boleh selang kan beberapa hari or minggu kalau nk minum lg. Lps tu jgn pekat2. Bt cair je sekadar nk rasa. Sbb caffein akan neutral kan balik nutrisi2 yg kita mkn tu

5y ago

I see.. Kena neutralise balik dgn air kosong byk2 la gayanya ni.. Addehh.. Lama dh xminum kopi tp pg td amboiii kemain teringinnya 😂 tq respond dear ❤️