Confius,,38w5d,,DD 23/11

Assalamualaikum...tumpang tnye...sy 2 hri rasa mngeras...skrg mkin kerap...10minit 15minit...tdy cek kk..kata nes kple da msuk laluan...kaki mula rasa krem dn.lengoh..pinggang skit da,rasa nk berak tpi x berak...nes kata tu slah 2 tnda..d suruh pgi..sy kata msih bole tahan lagi..minta pndapat...nk pgi atau tggu ye..risau plk kn...skdr bertnye...mmg x de pengalamn mcm ni..klau x berslin jugak 23/11/kne msuk wad,,serah diri😣

2 Balas

dah boleh pergi hospital dah kalau sakit dah makin kerap sis. selang 10 min tu dah boleh sgt pergi. tak semua org bersalin turun darah or pecah ketuban mcm sy beranak tiga2 ank tak pernah pecah ketuban sendiri. terus gerak hospital sis sbb sis ank 1st takut sis tak dapat agak. so better gerak terus ya

6mo ago

ohh ykee...baik2...trima ksih jawab soalan sy😊

Dr kata dah boleh masuk wad tu. Ikut je sis. Takut lambat ke apa baby lemas kesian baby nnti kena emergency ceaser macam kakak saya. Semoga dipermudahkan ya. Tc

6mo ago

ykee...alahaii...yee sy da ad d wad...amin...tq