Minum caffeine masa pregnant.

Hai mommies.. Okay ke kalau amik caffeine (kopi/teh/nescafe) masa pregnant ni? #mommybuntu

2 Balas

Tidak di galakkan minum Kerana boleh jejaskan kesihatan bayi dalam kandungan.

3y ago

Kalau teringin sangat kan, just minum dalam cawan kecik je..

kurangkn sbb boleh effect hb. Kalau hb rendah better elakkn minum.

3y ago

kalau ok then boleh minum cuma kena jgn selalu. Sbb pengalaman sy, 2nd trimester start hb problem. Awl2 cantik je hb.