3RD TRIMESTER

Sejak masuk trimester ke-3 ni badan kaki asyik sakit je . Perut pun rasa tak selesa . Nak tidur lagi lah payah . Dulu anak pertama & kedua okay je tak sesakit yang bakal ketiga 🥲 . Mommy semua ada tips tak or share lah if korang sakit korang buat apa je selalunya ☺️ .

1 Balas

Saya pun preggy anak ke3. Sama la macam sis. Anak 1/2 tak ada pun macam yang ni. Saya agak faktor umur. Jadi saya tak buat apa apa pun. Bertahan saja lagi 2 bulan 😄