Insomnia Trimester Ke-3

Bila masuk 3rd trimester ni, susahnya la nak tidur malam. Pusing kiri kanan banyak kali tetap tak boleh tidur, asyik rasa tak selesa ja. Ada tips tak nak bagi senang tidur? #bantusharing #1stimemom

7 Balas

sme la sis😭 xlena da nk tido nk msk 3rd tmster ni..pusing kiri slh pusing kanan salah..dgn panas nya bukak kipas pn still pns..sbr jela demimu ank..

yela. sama la tu. serba tak kena je. siang elok je lena. mlm nk lena thu2 da siang. bile lena nya pun xtau 😫

btul tu sis... i.feel you.. sy pun mcm tu juga msa. mngndung dulu.. bila sis sdah mlahirkn bru la selesa

yela sis...sama dgn sy..mlm2 msti terjaga sbb xselesa tido..pusing mna2 msti ada je xkena..😭😭

tgh lalui skrg...33weeks,d tambah lg dgn sakit blkg, xselesa bdn,panas, heartburn😭😭😭

Sama...bila masa tertidur tk thu..tututtt tngok dh siang...dh msk 36 minggu...

Sama. Sakit pinggang dgn kebas kaki buat susah tidur