Normal ke kalau badan rasa nak demam demam 1st trimester?

Normal ke kalau rasa nak demam? Badan rasa tak larat sangat on 7 weeks pregnancy. Saya perlukan pendapat 😰

2 Balas

Absolutely normal, 1st trimester mmg memenatkan sbb ia mengambil banyak tenaga utk pembentukan baby dlm rahim sbb tu mummy akan rasa penat, tidur, demam dan pening kepala. Kalau mummy demam panas sgt x tahan, jumpa OG ya. Enjoy your pregnancy journey 😍

3y ago

U are welcome 😍 new experiences, worry less, enjoy more 😄 keep monitoring your body changes and be alert👌🏻

rujuk doc trs sis

3y ago

Thank you awak yee