Period tibe2 tak teratur & sikit

Sejak gugur last year, strt dis year period saya da xcntik, mula2 sblm lambat period, kne migrain, lps tu bengkak breast, ase loya lps mkn @ bau something,pinggang sakit simpton2 cm org ngandung tp xpon..sy perasan skrg period sya [email protected] sape2 yg penah alami cm saya..saya penah scan doc kata smua oky..urut pn sudah jugak..risaula sbb sy teringin sgt nk mgandung utk anak no 2😔thank u

1 Balas

sama mcm sy..sy gugur bulan 1 ritu,smpai skrg tgh mencuba utk lekat lg..dh 2x urut,tp perasan period jd xteratur..stiap bulan dtg tp cycle xsma,cth bulan ni 30days cycle bulan dpn jd lmbat pulak 35days cycle.. sy xp check doc lg,tggu period bulan ni bru nk g cek mna taw ad msalah lpas gugur

4y ago

alhamdulillah saya tgh pregnant 11weeks