selera makan(16 minggu)

Sejak dah takde morning sickness ni...selera makan dh ada....kerap betul lapar...mmg selang 3 jam sekali nak makan...sampai kdg xboleh nak control??...lagi2 skg ni susah nak tido awal..xselesa..lepas tu mula lah lapo...risau pulak naik badan...

1 Balas

normal tu. saya pun mcm tu dulu, lepastu berat naik nurse marah suruh control sikit. i just elak makan makanan berat time malam, and kalau boleh makan makanan healthy je.