berat turun

sejak dah 30week ni hampir 1kg berat turun. sy makan je macam biasa takde muntah pun. masa seblm pregnant berat 54kg skrng 58.9kg😭

1 Balas

ok la tu asalkan takde turun mendadak. ada 7 minggu lagi sebelum sampai term. teruskan je makan berkhasiat. saya dulu masa bersalin 37w berat naik 7kg je sepanjang tu. Alhamdulillah baby sihat je masa keluar. skrg lagi lah makin sihat. selalu takde perubahan ketara tak perlu terlalu risau