Hai semua,

sejak anak saya ada gigi ni baby suka sangat gigit puting sampai luka hmm sakit 🥹 anak memang dbf taknak botol langsung. Boleh share tak nak letak apa dekat luka ni?

2 Balas

Try nipple cream brand Lansinoh, botol purple tu. Boleh cari kat shopee atau mothercare. So far saya guna brand tu memang cepat baik, tak sampai sehari luka dah kering, kulit pun cepat sembuh kalau luka kecil je. Kalau sapu tu sebelum df, tak rasa pedih pun. Harap membantu ☺️

dah try nipple cream ke?

12mo ago

try pakai nipple shield pulak.