Sedih tapi terpaksa..

Sekarang anak da tumbuh gigi belah bawah dan dia kerap menggigit puting dan puting pun da luka.. Terpaksa pam susu dan bagi dekat botol.. Ada sesiapa tau tak krim puting yang betul² cepat sembuhkan puting yang luka.. Kesian tengok anak.. Rindu nak bagi susu dekat anak macam biasa.. Tapi tak boleh nak tahan sakit.. Setiap kali bagi je dia akan gigit tak lepas²

3 Balas

3mo ago

oh terima kasih ye sebab bagi tau. nanti saya beli dan cuba. ☺

Try pakai nipple cream palmers yang cocoa butter tu. Tapi klau tu lambat elok untuk awak. Terus try yang fast relief medela nipple cream tu👍🏽👍🏽memang elok. Dua ni better dari mamas choice sebenarnya😄 mamas choice ok untuk saya tapi dia thicccckkkkk texture.

2mo ago

oh ye ke baiklah. terima kasih. ☺

3mo ago

oh terima kasih ye. ☺