Keputihan kuning campur darah pada 36 minggu

Sejak 3 hari ni,keputihan saya bertukar kuning, tekstur pekat tapi tak de bau n tak gatal .dan harini baru keluar darah..tak pasti ni darah sebab jangkitan kuman atau tanda2 nak melahirkan..ade yg mcm ni tak..dahla tengah buasir ni ..seram nak teran

2 Balas

saya pun mcm tu juga.. lendir campur darah tpi darah tu coklat² ja x pekat pun.. perut pulak asyik sakit mcm nak berak tu 😅 tpi still bole tahan lgi.. tapi husband yg risau so mlm dalam pukul 7lebih mcm tu dia ajak ke hospital trus.. doktor check bukaan bru 1cm trus kena masuk wad sbb ada contraction.. lepas tu dalam pukul 3 pagi bukaan dh 6 cm sakit contraction makin kuat.. doktor tolak masuk labour room tpi baby pulak sangkut x kluar.. so doktor ckp kena emergency czer.. saya redha da masa tu sbb sakit sngt x tahan.. dlm bilik operation pulak x jadi czer 😅 ttba baby nak kluar normal 🤭 Alhamdulillah brsalin normal dlam operation room .. brsalin masa 36w5day 🥰

Kalau dah keluar darah, pergi hospital ya