Line upt sangat samar

Sehari sebelum raya (2 minggu lepas) saya buat upt test memang clear double line and tried clearblue stated 1-2 weeks. But then 3 hari lepastu saya buat upt lagi, -ve. Sehari tu je +ve. But bila saya repeat sampai ke semalam memang -ve. Scan pun doc cakap takde pape kat rahim, tapi ada corpus luteum. And tadi saya test lagi upt, naik double line tapi sangat samar. Kalau guna mata kasar nampaklah double line. So saya tak sure saya betul² pregnant or tidak. Try check dengan bidan, bidan cakap ada isi.

Line upt sangat samar
5 Balas

awk dah delay period brapa hari? cuba repeat lg seminggu

12mo ago

sma mcm sya sis.. sya pun mcm nie skrng. period delay 4 days.. next week sya nak buat blood test utk check pregnancy..