Minta Pndpat Sis Semua,

Sehari sblum haid, sya test upt positif samar2. Hari ni hri ketiga haid, sya test 3 upt, hsilnya macam tu, Positif ke?

Minta Pndpat Sis Semua,
12 Balas

Yaa.. Better sis try check after period. Sbb biasanya klu check time period ni krg dipercayai sbb sy pon mcmtu juga. But now, alhamdulillah lepas berurut semua, da lekat. Now 5 weeks

Maksudnye sis tengah period n check upt keputusan mcm tu ke? Ade ke yg period tp pregnant? Nak tau gak

4y ago

Bos sye ade, preggy period mcm biasa after 3 months stop sndiri